الجمعة، 3 فبراير 2012

كريب بحشوة أجبان

المكونات


كوب دقيق

كوب حليب

بيضة 

ملح_قرفة

ملقة صغيرة زبدة


الطريقة

نضع الدقيق و الحليب و البيض و الزبدة و رشة ملح و قرفة فى الخلاط و نضربهم جيدااا

نترك الخليط فى التلاجة حوالى ربع ساعة

ثم ناخد مقدار فنجان قهوة صغير من الخليط و نضعة فى الطاسة الخاصة بالكريب او اى طاسة تيفال مدهونة زيت بسيط اووى وتكون سخنة

. النار تكون متوسطة لا عالية اووى ولا نهدى اووى

الى ان يستوى و يتحمر من الوجهين 

نجهز اى نوع اجبان مفضل

نفرد واحدة كريب فى طبق و عليها الجبن

و نلفها مثلث

فى نفس الطاسة و ع نار متوسطة نضع مثلث الكريب

و نحمرة من الوجهين الى ان تذوب الجبنة و يتحمص


لمشاهدة الطريقة بالصور والخطوات

يرجى زيارة الرابط التالى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...