المكونات
كوب دقيق
كوب حليب
بيضة
ملح_قرفة
ملقة صغيرة زبدة
الطريقة
نضع الدقيق و الحليب و البيض و الزبدة و رشة ملح و قرفة فى الخلاط و نضربهم جيدااا
نترك الخليط فى التلاجة حوالى ربع ساعة
ثم ناخد مقدار فنجان قهوة صغير من الخليط و نضعة فى الطاسة الخاصة بالكريب او اى طاسة تيفال مدهونة زيت بسيط اووى وتكون سخنة
. النار تكون متوسطة لا عالية اووى ولا نهدى اووى
الى ان يستوى و يتحمر من الوجهين
نجهز اى نوع اجبان مفضل
نفرد واحدة كريب فى طبق و عليها الجبن
و نلفها مثلث
فى نفس الطاسة و ع نار متوسطة نضع مثلث الكريب
و نحمرة من الوجهين الى ان تذوب الجبنة و يتحمص
لمشاهدة الطريقة بالصور والخطوات
يرجى زيارة الرابط التالى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق